Velkommen til DcH Hadsund

Hos os er alle hunde og hundefører velkomne, uanset hundens race, blanding og størrelse.

I DcH Hadsund tilbyder vi både træning for dig der vil DcH-programmet, træne agility, eller gå på et hyggehold eller et familiehold.

Hvis du har fået en ny hvalp, er der også mulighed for at tilmelde dig et hvalpehold, hvor der er fokus på den grundlæggende kontakt mellem hund og hundefører og på lydighed generelt.

Alle hunde kan have stor glæde af at gå til træning og blive udfordret både med sjove aktiviteter og spændende lydighedsøvelser. En moderne hund skal kunne begå sig i samfundet og det er så utrolig meget lettere, hvis du har bare lidt styr på din hund.

Kontakt os gerne, hvis du har brug for hjælp til at finde det hold der passer bedst til dig og din hund.

Der er mulighed for træning på følgende hold:

Hvalpehold
Fortsætterholdet
Familiehundeholdet
Hyggeholdet
Agility
DcH-programmet, Ny-C-holdet
DcH-programmet, C-holdet
DcH-programmet, A/B-holdet

Læs mere om de forskellige hold, og se hvornår de træner.

Alt arbejde i DcH Hadsund udføres af frivillige, som brænder for at arbejde med hunde.

Vil du høre nærmere om DcH Hadsund, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os.

Kontakt klubben

Vejledning i at blive oprettet som medlem