Instruktør
Anne Sofie Helene Raarup
Beskrivelse

Jeg har været i DcH regi siden 2010 og blev uddannet træner i 2012. Før det trænede jeg redningshunde i Beredskabet. Jeg er endvidere uddannet adfærdskonsulent.

Jeg har selv to skønne border collier.

Som træner er jeg meget bevidst om hunden, da det er den, der har brug for, at jeg kan lærer deres fører, hvordan de skal forstå den.

Mine hundeførere siger om mig, at jeg er:

Konsekvent i træningen

Har et skarpt øje for hundens adfærd

Har mange gode ideer

Har en fjollet og alternativ tilgang til træningen.

 

Jeg har deltaget på en del kurser, bl.a. Kommunikation med Dyr, Animals Emotions og Ny indsigt i hundes og ulves adfærd.

 

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hanne Lund
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Lene Skat Nielsen
Beskrivelse
26836639

Jeg startede i DcH, helt tilbage i 1981 med min schæferhund.

Syntes det var rigtig spændende og deltog også i konkurrencer.

I 1983-84 blev jeg uddannet træner og begyndte med at træne

c-hunde, senere hvalpe. Har efterfølgende været på mange

forskellige kurser. Gik også i civilforsvaret, som det hed dengang,

med en hund der blev uddannet redningshund.

I 2003 begyndte jeg at træne agility med en lille hund, gravhund/jack russel,

da det var noget som passede til netop denne stædige hund.

Syntes det var rigtig sjovt, så måtte også

være træner i det.

Jeg har i dag en labrador og en lille pomeranian/pekingeser. Den

lille hund er godkendt besøgshund gennem Trygfonden.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lone Musaeus
Beskrivelse
41161688
Jeg blev uddannet som træner i DcH regi for mange år siden og har mange års erfaring indenfor træning i DcH’s klasser.

Jeg har selv to flatcoated retrievere, hvoraf min tæve er A hund i DcH regi og min hanhund er B hund i DcH regi. Udover at træne i DcH, træner jeg også jagt med mine hunde, særligt min hanhund.

Kendetegnende for min træning, både min egen og træning af andre, i DcH og til jagt, er at det foregår med positiv forstærkning og stort fokus på samarbejdet hund og fører imellem.

Jeg er træner for B/A holdet. 
Se hele beskrivelsen
Marianne Bruun Nielsen
Beskrivelse
Jeg har trænet med min egen hund i DCH Hadsund siden 2018. Og fandt hurtigt ud af hvor utroligt spændende det er. Har fået lov at være føl på F- holdet og skal nu være føl på familie holdet, med henblik på at tage træner uddannelsen. Selv træner jeg med min labrador på ny c og har prøvet at være i konkurrence.
Se hele beskrivelsen
Ole Geer
Beskrivelse

Jeg startede i DCH Hadsund i 2003 med min schæfer Basse. Deltog i konkurencer og han nåede at blive B hund. Min næste hund Kazan en genbrugs schæfer var 4 år da jeg fik ham, ham nåede aldrig i konkurrence. Og min nuværede schæfer Kingo fra 15/2 2019 håber jeg at kunne komme i konkurrence med.

Min start som hjælpetræner begyndte med at min datter Annika trænede Kazan, og så gik jeg jo og kedede mig. Så spurgte Ny C træneren Ruben mig om jeg ville hjælpe ham, og så blev jeg hængende.

Se hele beskrivelsen
Ruben Blåbjerg
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Sarah Bove Brandt Kanto
Beskrivelse

Sarah er uddannet instruktør fra 2022. Sammen med Molly, som er en golden retriever, træner Sarah på vores rallyhold.

Molly og Sarah startede i DcH Hadsund i 2019 på hvalpeholdet, og er siden fortsat via Fortsætterholdet, Ny-C og siden til C-holdet. Det var meningen at Sarah ‘kun’ skulle tage hvalpeholdet, for at få en rolig og god familiehund, men hundetræningen fangede hende så meget, at hun heldigvis har valgt at bruge sin viden og energi på at hjælpe nye og erfarne hundeførere med unghunde på vores Fortsætterhold.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Britta Christensen
Beskrivelse

Min nuværende hund Emma, er min første og det er med hende at interessen for hundetræning som sport og motionsform er opstået. Hun er en Broholmerblanding på 6 år, og jeg har trænet hund lige så længe. Jeg blev ret hurtigt interesseret i spor, som vi har trænet fra hun var unghund. Emma har i dag en bestået IFH-1 sporprøve og er nået til B-klassen i DcH-programmet. Arbejdet med Emma har tvunget mig til at interessere mig for rigtig mange aspekter af hundetræningen og især forholdet og samarbejdet mellem hund og fører har min interesse. I efteråret 2019 har jeg afsluttet DcHs instruktørudannelse med overbygningen lydighed i DcH-programmet. Derudover er jeg uddannet sporlægger og har en del kurser især om sporarbejde. Du kan bl.a. finde mig som instruktør på Ny-C og som sporlægger til konkurrencer.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Christina Jensen
Beskrivelse

Jeg startede i DCH i 2018 med min første hund, en Golden retriever blandings tæve. Vi startede på hvalpeholdet og er derefter kommet på Agilityholdet. Efterfølgende startede jeg igen på et hvalpehold med en hund mere (Mynte, en golden lab) som viste sig at være en udfordret hund mentalt. Jeg nåede at arbejde med hende i næsten et år før jeg desværre mistede hende (komplikationer ved operation), og det år åbnede rigtig meget mine øjne for at træning med hund ikke bare er sit og dæk. Hundetræning er så meget mere. Forhold mellem hund og føre samt hvordan du som føre agere og reagere betyder også rigtig meget. Selvom det var hårdt arbejde (som stoppede brat) så gav det mig blod på tanden i at træne endnu mere hund og selv blive træner.

Kort efter jeg mistede Mynte kom Humle til (golden lab. Hanhund) Ham træner jeg på Ny-C med. Hvad ham og jeg skal vil tiden vise når han bliver ældre.

Jeg hjælper til på F-holdet og samler mig praktisk viden og erfaring indtil der er plads til jeg kan tage uddannelsen til træner.

Se hele beskrivelsen
Vis hold

Nyheder

Sponsorer