2019 01.01.2019  -  31.12.3000
Vejledning

Årskontingent/passiv medlemska (ÅK)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Fortsætterholdet (FH)

F-holdet er et fortsætterhold fra hvalpehold og for andre unghunde der har haft let træning andre steder. Vi starter der hvor hundene – og føreren er. 

Hvor længe man går på F-holdet afhænger meget af den enkelte hund og fører, afhængig af hvilket hold man skal videre til. Der er løbende optag på holdet, som hvalpeholdene er afsluttet. 

Vi vil forsøge at hjælpe dig med at opbygge fundamentet til de mål du har sat for dig og din hund, alt fra den gode familiehund der går pænt, til rally, agility og konkurrencehunden. 

Der vil nogle dage være besøg på andre hold eller en træner der kommer og fortæller om deres hold, så man bliver introduceret til de forskellige hold klubben tilbyder efter F-holdet. 

På F-holdet arbejder vi meget på forholdet mellem hund og fører. Deriblandt lærer vi at lege med vores hund og forskellige belønningsmetoder. Vi arbejder meget med momenttræning, hvor vi træner små bidder af en given øvelse og til sidst kobler dem sammen. 

Holdet træner i 1,5 time, fordelt på 1 times træning og en halv times teori/kaffe.

Tilmeld/Læs mere - (1)

DcH-programmet (DcH)

DcHs konkurrencehold fokuserer primært på øvelserne i DcH’s lydighedsprogram.

Konkurrenceholdene er opdelt efter niveau, så du kommer på hold med hundeførere der er på cirka samme niveau som dig.

Alle hold er kendetegnet ved, at der er fokus på samarbejde, ikke kun mellem hund og hundefører, men også hundeførerne imellem.

Ny-C

Ny-C er en prøveklasse, som man kan deltage i til lokalkonkurrencerne. Det er dog ikke noget krav, at du kommer i konkurrence for at starte her.

Ny-C-holdet er det oplagte sted at afprøve, om DcH-programmet er interessant for dig og din hund

På holdet er der en god blanding af praktisk hundetræning, teori og hundesnak. Træningen er opdelt med ca. 1 times praktisk træning og ca. ½ time med teori, konkurrence- og generel hundesnak.

Ny-C lydighedsprogrammet består af øvelserne: Lineføring, Sid, Dæk, Spring og Frit søg.

På holdet ”snuser” vi også til øvelser, fra de næste klasser, fx fremadsendelse, rundering, apport med mere.

Sideløbende med de konkrete øvelser har vi fortsat fokus på kontakten og forholdet mellem hund og hundefører. Kontakten er hele forudsætningen for at opnå succes og fremdrift.

Som forberedelse til det at være til konkurrence, kommer vi også til at arbejde med at præstere under pres på forskellige måder. I det omfang, det er muligt, vil vi en gang imellem flytte træningen ud i andre omgivelser eller tage af sted og heppe på hold- og klubkammerater. Alt sammen for at forberede os bedst muligt til at stå der selv en dag.

A/B/C

På A/B/C-holdet trænes der i alle øvelserne i de tre klasser, så C- og B-hunde fx også er med til at træne eftersøgning sammen med A-hundene.

Træningen tager udgangspunkt i øvelserne i DcH-programmet. Der vil være fokus på samarbejdet mellem hund og hundefører. Træningen vil blive tilpasset den enkelte hund og hundeførers niveau, så hundeføreren kan mærke at der sker en fremgang.

Tilmeld/Læs mere - (2)

Agility (AP)

Agility er en hundesport, som er blevet meget populær, både som konkurrence og for sjov.

Agility går ud på, at hunden så hurtigt og med så få fejl gennemløber en bane med

forskellige forhindringer. Hunden skal bl.a. krybe gennem tunneller, balancere på planker,

springe over forhindringer af forskellig højde og længde, løbe igennem en slalom,

balancere på en vippe mv.

 

Da hunden skal føres uden snor, kræver det en vis kontrol over sin hund. Derfor er det vigtigt

med en lydig hund der forstår hundeførerens kommandoer og kropssprog.

 

Agility er en sjov sport med fart på. En aktivitet der skaber et godt bånd

mellem hund og fører. Hunden bliver mere lydig og får en masse selvtillid.

 

Hunden skal være 1 år for at deltage i træningen.

Vi mødes ca. et kvarter før hver træning og hjælpes med at sætte banen op og

vi slutter i klubhuset med en kop kaffe/the efter træningen.

 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Familiehundeholdet (FH)
Familieholdet er, som navnet siger, et hold for familiehunde. Her er der ikke fokus på konkurrence eller at øvelserne skal laves med millimeter præcision. Fokus er på samarbejdet hund og fører imellem, samt på at træningen skal være sjov, udfordrende og lærerig for både hund og fører.

Familieholdet træner både almindelig lydighed – lineføring, stå, sid, dæk, spring, rundering og feltsøg – og de træner også Rally elementer, tricks, spor og Nose Work.

Træningen varierer fra gang til gang og hver gang får en enkelt hundefører 10-15 min intensiv træning med træneren til særlige træningsudfordringer.

Familieholdet træner mandag kl. 17.30-18.30 efterfulgt af obligatorisk teori/kaffe i klubhuset af ca. 15-20 min. varighed.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hyggeholdet (UHH)

Hyggeholdet er et hold med meget varieret træning, hvor miljøtræning og forståelse for hundene er de grundlæggende elementer.

Holdet er for alle, der ønsker at have det sjovt med sin hund og andres hunde.

 

Der bliver trænet alternativ lydighed, baseret på miljø og forstyrrelsestræning. Nogle af elementerne i træningen er rally lydighed, tricks, dog dancing og krops kontrol.

 

Al træning bærer præg af at træneren også er adfærdskonsulent, så føreren skal være indstillet på, at træningen udelukkende foregår på hundens præmisser.

 

Kendetegnende for holdet er et godt sammenhold mellem hundeførerne med mange gode grin og en uhøjtidelig tilgang til træningen. Det er et meget socialt hold.

Træningen foregår ofte på forskellige lokationer.

 

Man kan forvente at bruge en del godbidder i træningen.

 

Hver træning afsluttes med en minimum halv times teori og opfølgning i klubhuset.

 

 


 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Rally (RAL)

Rallyholdet er et blandet hold, for hunde og førere på alle niveauer – dog er adgangskravet at man har gået på F-holdet eller tilsvarende. 

Vi har plads til hunde og førere med store eller små ambitioner. Det ligger i hele grundtanken med Rally, at det er samarbejdet og glæden ved at lave noget sammen, der tæller – og det vægtes mere end præcition i øvleserne. De enkelte øvelser skal afspejle den kommunikation og de bevægelser, som skaber det gode grundlag for det daglige samvær med hunden. Øvelserne er udviklet så de kan bruges i hverdagen når hunden f.eks. er med i byen, og man skal udenom ting, kigger på vinduer og møder venner og bekendte. 

Et grundlæggende formål med Rally somsport er at skabe en aktivitet, som ikke kræver omfattende præcision for at opnå succes. Rally egner sig derfor godt til både familiehunde og konkurrencehunde. 

I Rally skal både hund og fører vise glæde og samarbejde. For at sikre dette må føreren bruge opmuntring, ros og kropssprog gennem hele Rallybanen.  

Du kan læse mere om Rally og tankerne bag, samt se DcHs konkurrenceprogram her.
Tilmeld/Læs mere - (0)

Fortsætterholdet efter hvalpeh (FH1)

Holdet er et fortsætterhold fra hvalpehold og for andre unghunde der har haft let træning andre steder. Vi starter der hvor hundene – og føreren er. 

Hvor længe man går på holdet afhænger meget af den enkelte hund og fører, afhængig af hvilket hold man skal videre til. Der er løbende optag på holdet, som hvalpeholdene er afsluttet. 

Vi vil forsøge at hjælpe dig med at opbygge fundamentet til de mål du har sat for dig og din hund, alt fra den gode familiehund der går pænt, til rally, agility og konkurrencehunden. 

Der vil nogle dage være besøg på andre hold eller en træner der kommer og fortæller om deres hold, så man bliver introduceret til de forskellige hold klubben tilbyder efter holdet. 

På holdet arbejder vi meget på forholdet mellem hund og fører. Deriblandt lærer vi at lege med vores hund og forskellige belønningsmetoder. Vi arbejder meget med momenttræning, hvor vi træner små bidder af en given øvelse og til sidst kobler dem sammen. 

Holdet træner i 1,5 time, fordelt på 1 times træning og en halv times teori/kaffe.

Tilmeld/Læs mere - (1)

Medlem i to foreninger (LP)
For medlemmer i andre klubber der ønsker at træne i DcH Hadsund.
Skriv i kommentaren hvilket hold du ønsker at træne på 
 
NB! Du skal ikke oprette profil, men logge ind med dit login fra hjemklubben.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Nyheder

Sponsorer