(6) DcH Program Ny-C
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Som holdets navn antyder, så arbejder vi hen imod at mestre øvelserne til Ny-C programmet.

Ny-C er en prøveklasse, som man kan deltage i, til lokalkonkurrencerne. Det er dog ikke noget krav, at du kommer i konkurrence for at starte her. Det er netop her, det skal prøves af, om det overhovedet er noget, inden du rykker videre.

Med en god blanding af praktisk hundetræning, teori og hundesnak arbejder vi på at komme i konkurrence. Vi træner i 1½ time, typisk fordelt på 1 time praktisk træning og ½ time med teori, konkurrence- og generel hundesnak.

Ny-C lydighedsprogrammet består af øvelserne: Lineføring, Sid, Dæk, Spring og Frit søg.

Derudover ”snuser” vi også til øvelser, som I kommer til at møde i de næste klasser. F.eks. fremadsendelse, rundering, fri ved fod, apport med mere.

Den typiske vej til holdet er via F-holdet eller tilsvarende, det er derfor fortrinsvis nye hunde og hundeførere, du finder her. De fleste hundefører på Ny-C holdet har enten lyst til at komme til konkurrence eller har en hund, der trives med de udfordringer og opgaver, der ligger i øvelserne i DcHs konkurrence program.

Sideløbende med de konkrete øvelser har vi fortsat øje på kontakten og forholdet mellem hund og fører. Disse er hele forudsætningen for at nå nogen vegne med sin hund, og så skal vi til at have styr på forskellige indlærings- og trænings-metoder.

Som forberedelse til det at være til konkurrence, kommer vi også til at arbejde med at præstere under pres på forskellige måder. I det omfang, det er muligt, vil vi en gang imellem flytte træningen ud i andre omgivelser eller tage af sted og heppe på hold- og klubkammerater. Alt sammen for at forberede os bedst muligt til at stå der selv en dag.

Torsdag 18:00-19:30 DCH Hadsund, Bane 1
Pris pr. rate  /  Årligt kontingent